Konst i Kalix

Konst i Kalix

Välkomna tillbaka hit till bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig vecka så här långt, för det har i varje fall jag själv verkligen haft. Hur som helst, så är det ju säkerligen rätt så många av er som vid det här laget vet om att jag för det mesta skriver om saker och ting här på bloggen som har att göra med min vardag och mina intressen och nyligen så skrev jag ju lite kort om det här med konst och då var det många av er som från bland annat Kalix, Haparanda, Luleå och andra områden där omkring som hörde av er och var intresserade av att veta lite mer. Mer specifikt så var det väldigt många av er som ville veta ifall jag visste någon som säljer konst och därför så skulle jag helt enkelt vilja ta och rekommendera Malins Målningar här idag, som är det stället som jag personligen alltid väljer att vända mig till när det kommer till just konst här där jag befinner mig. Jag tycker nämligen att jag alltid finner någonting fint och unikt hos Malins Målningar och därför så kan jag varmt rekommendera att ni också tar och kikar lite närmare på just Malins Målningar och det som hon har att erbjuda ifall ni nu gillar det som ni kanske har sett här på bloggen tidigare. I vilket fall som helst dock så ska jag försöka att inte göra det här inlägget allt för långt nu, men jag hoppas ändå på att det kommer att kunna vara behjälpligt för er som har hört av er angående detta och uttryckt ett intresse för det och att ni även kommer att kunna finna det som ni är ute efter hos just Malins Målningar! Ha det nu så fint, allesammans, så hörs vi nog snart av igen!


Kommentarer är stängda.