Avsluta arbetsveckan med massage

Avsluta arbetsveckan med massage

Hallå där bloggen! Efter en lång arbetsvecka så har vi väl gjort oss förtjänta med lite massage va? Det tycker åtminstone jag men jag får inte riktigt samma respons av min kompis som jag försöker locka med mig, så om det ska bli någon massage så lär jag få gå dit själv och jag överväger faktiskt att göra det. Jag är allmänt trött i både kroppen och huvudet den här veckan så jag kan nog behöva något som piggar upp mig lite. De här sista timmarna på jobbet är fruktansvärt jobbiga, jag sitter och läser massa rapporter från förra veckan vilket inte är särskilt optimalt. Efter varje rapport så är det nästan som att jag glömt av det jag precis läste, så seg i huvudet är jag just nu. Det är verkligen med en stor lättnad som jag kommer stämpla ut från kontoret om en timme, framförallt så är det välbehövligt. Fast det här är också ett tecken på att man har jobbat bra under de här dagarna som varit, man ska känn sig lite trött i huvudet på fredagseftermiddagen. Jag tror att en massage kan ge mig den där fredagsenergin igen, som i vanliga fall brukar komma när man stämplar ut från jobbet. Nu har jag dock svårt att se den energin komma om en timme, för jag är som sagt ganska seg i kroppen också. För jag har inte bara jobbat hårt denna veckan utan jag har även varit väldigt aktiv på gymmet nästan varje dag, så det är förståeligt att kroppen har tagit en del stryk. Just nu ser jag bara framemot att få gå ut från kontoret och möta solens strålar, samt få en massage med givetvis. Jag hoppas verkligen att det här vädret står sig över Örebro under hela helgen, då blir det solning ute på gräsmattan som gäller.  


Kommentarer är stängda.