Jag låter mina anställda få företagsmassage

Jag låter mina anställda få företagsmassage

Hej på er och välkomna till bloggen. Nu ska ni få reda på hur jag som är chef på ett företag har gjort för att öka på välbefinnandet hos mina anställda. Det är ett rätt så tungt arbete på ett lager som mina anställda utför. Jag bryr mig mycket om min personal så för mig var det inget att tveka på när det kom upp som ett förslag på ett personalmöte om att låta personalen få företagsmassage i Åre. Nu har jag tecknat ett avtal med J.L friskvård, det är alltså dit som mina anställda går för att få företagsmassage i Åre. 

Jag tycker att alla som har ett arbetsgivareansvar ska förstå att personalen är företagets viktigaste resurs. Det är fel att snåla in på sådana här saker som kan få personalen att må bra. Mår min personal bra så minskar risken för sjukskrivningar så kostnaden för denna företagsmassage i Åre tar jag så gärna, den är ändå avdragsgill så det jämnar ut sig sedan när jag deklarerar. Nyfiken som jag är så gick jag själv till J.L friskvård för att få en massagebehandling. Det var verkligen en underbar behandling, så jag förstår att det inte är en slump att det ändå är så många företag som det är, som låter sina anställda gå på företagsmassage på just J.L friskvård. Jag har fått mycket positiv respons ifrån mina anställda som tackar mig för att jag låter dem gå på denna företagsmassage i Åre. Det var nog inte så mycket mer jag hade att dela med mig om till er, åtminstone inte för den här gången. Jag får förstås inte glömma av att be er som är intresserade av att få veta mer om J.L friskvård, att gå in på deras hemsida. 


Kommentarer är stängda.