Massagen får mig smärtfri och lugn

Massagen får mig smärtfri och lugn

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att se dig här, hoppas du mår bra en fin dag som denna. Idag tänkte jag skriva ett inlägg om företaget Annette – Din massör, vilket är företaget jag vänder mig till för massage i Svalöv.

Under några veckors tid har jag gått på massage, det är något som får både mig och min kropp att må väldigt bra. Anledningen till att jag började gå på massage i Svalöv hos det här företaget är för att jag fick en massage där i födelsedagspresent av min man. Jag har länge pratat om att jag ska gå på massage men det har aldrig blivit av, därför är jag glad att han faktiskt fick det att tillslut hända. Sedan min första massage hos det här företaget har jag helt enkelt fortsatt att gå dit med jämna mellanrum. Det har jag gjort främst för att det är otroligt skönt och avslappnande men även för att det gör så att min kropp mår mycket bättre. Tidigare har jag haft en del problem med värk i olika delar av kroppen, det är något som har påverkat mig väldigt mycket. Därför är det skönt att jag äntligen har hittat ett sätt för att tygla den värken. Massagen gör att jag dels inte upplever lika mycket smärta längre, den gör även att jag känner mig lugnare i allmänhet. Än så länge finns det inget negativt att säga om varken företaget eller deras massage. Jag är otroligt nöjd över att min man valde det här företaget, det gjorde att jag fick se vad de hade att erbjuda innan jag själv betalade för min första massage hos dem. Efter att ha gått på massage i Svalöv hos dem under några månader kan jag varmt rekommendera dem till alla er i närheten som letar efter en skön och effektiv massage. 


Kommentarer är stängda.