Konst i Norrtälje

Konst i Norrtälje

God förmiddag, god förmiddag! Hjärtligt välkommen till ett nytt inlägg på min fantastiska blogg. Idag kommer det handla om Raija Gustafsson Konst och hennes konst i Norrtälje. Det är en konstnär som jag upptäckte för ett tag sedan och jag skulle vilja informera er lite om henne.

Jag skulle egentligen inte vilja påstå att jag har ett intresse för konst, jag skulle snarare beskriva det som att jag uppskattar fin konst och har gärna fina tavlor i mitt hem. Dessutom har jag alltid varit väldigt mån om att inte ha samma saker som alla andra, jag gillar att skilja mig från normen på mitt eget vis. Det gäller såklart även med tavlor och konst överlag, jag gillar att ha unik och lite speciell konst hemma hos mig. Det har gjort att jag har upptäckt ett par nya konstnärer som jag aldrig har hört talas om tidigare. Raija Gustafssons konst i Norrtälje är något som verkligen har passat mig och mitt hem väldigt bra. Ingen som jag känner eller vet om har tavlor från henne, vilket gör dem väldigt unika. Som ni säkert har förstått har jag köpt några tavlor från henne som pryder mina väggar, vilket jag verkligen älskar. Varje gång jag får besök får jag frågor och komplimanger för konsten på mina väggar, speciellt de tavlorna från Raija. Med det sagt ville jag helt enkelt skriva det här inlägget för att berätta för er om henne, utifall att någon av er skulle vara intresserad av unik och fin konst i Norrtälje. Eftersom jag är så nöjd är det minsta jag kan göra att berätta lite om henne i ett inlägg.


Kommentarer är stängda.