Kakelsättning i lägenheterna

Kakelsättning i lägenheterna

Hallå där, jag befinner mig just nu i Kalmar där vi håller på att fixa i ordning de hyresrätterna som jag inom en snar framtid ska hyra ut. Det enda som egentligen återstår är kakelsättning av badrum och kök, vilket bara borde ta någon vecka. Jag har valt att använda mig av lite större klinker så att det blir en enklare kakelsättning, men framförallt för att jag tycker det är betydligt snyggare än de små plattor som vissa använder sig. Det är tio lägenheter som alla behöver kakelsättning och två är redan klara så vi arbetar i ett bra tempo. Allt annat med hyresrätterna är redan klart, jag har redan lagt upp annons om att de finns och hyra om bara några veckor så det kommer förmodligen att rassla till i inkorgen med massa ansökningar snart. Eftersom att jag har diverse designkunskaper så lyckades jag göra en skiss i 3D som visar väldigt bra hur lägenheterna kommer se ut. Så man har på internet kunnat se bilder länge men inte kunnat ansöka om de än, men nu ligger de som sagt uppe för att skicka in sin ansökan. Så känner ni någon skötsam person som är i behov av en lägenhet i Kalmar så vet ni vad ni ska tipsa om. Jag har egentligen inget kvar att göra i lägenheterna eftersom det enda som återstår är kakelsättning, där har jag varken någon behörighet eller kunskap för att få uträtta något. Men jag håller hantverkarna lite sällskap och snackar lite gött med dem. Dock ska jag nog åka och ta en bit mat nere i Kalmar nu, jag har precis flyttat hit så jag har inte riktigt hittat några guldkorn än men jag vet med mig att det finns ett ställe vid borgen som har goda burgare. Vi får se om jag hittar dit!


Kommentarer är stängda.