Jag gav bort ett vackert silversmycke i födelsedagspresent

Jag gav bort ett vackert silversmycke i födelsedagspresent

Nu ska jag berätta en rolig sak för er! Jag har en god vän som älskar silversmycken och när hon fyllde 30 härförleden så bestämde jag mig för att hon skulle få ett silversmycke i present. Det är ändå något speciellt att fylla jämna år, därför var det viktigt för mig att få ge bort ett riktigt speciellt smycke. Inget masstillverkat utan ett handgjort silversmycke hade jag bestämt att det skulle vara, så jag vände mig till ett företag som tillverkar silversmycken i Nässjö, ett företag som heter My’s Silver. 

Det är det här företaget som jag bara kände att jag måste få skriva om i bloggen idag. Jag vet att det är många som tycker om smycken och visst är det något speciellt med handgjorda silversmycken! Jag vet inte om ni har hört talas om My’s Silver förut och om deras tillverkning och försäljning av handgjorda silversmycken i Nässjö? Oavsett hur det är med den saken så har My’s Silver ett riktigt stort utbud av silversmycken men även andra smycken. Jag tycker att alla som bor i eller i närheten av Nässjö eller Aneby och som vill köpa smycken borde besöka My’s Silver. I och med att det är ett så stort utbud så kommer du garanterat att hitta ett smycke som intresserar just dig. Personalen är så otroligt hjälpsamma så om du behöver få hjälp till att finna ett smycke som passar just dig och din personlighet så kommer du att få hjälp med det. Det här är helt enkelt den perfekta butiken för alla som vill handla silversmycken i Nässjö. För övrigt så blev min vän så glad över smycket. Det klär henne verkligen! 

 


Kommentarer är stängda.