Behöver koppla av

Behöver koppla av

Morsning korsning bloggen! Ni vet hur livet ibland kan vara ganska stressigt, man hänger inte riktigt med i allting som man vill eller måste göra. Saker och ting läggs istället på hög vilket inte är någon härlig känsla. Jag har väldigt lätt för att bli stressad och när det väl händer så försöker jag ta hand om det så fort som möjligt, ibland med massage och ibland genom att prata med någon som kan hjälpa mig. För mig finns det två olika typer av stress som kan drabba mig. Ni vet hur man stressar upp sig över saker som man ändå inte kan kontrollera eller göra någonting åt, det är den mest vanliga situationen som jag hamnar i. Jag brukar kalla det för onödig stress, eftersom att jag ändå inte kan påverka det på något sätt. Då är det viktigaste att bara bli av med stressen och allt vad det innebär, det gör jag bäst genom att gå på massage. Sen finns det den formen av stress där man själv har satt sig i situationen genom att inte ta tag i saker och ting, för mig är det inte så vanligt men det förekommer och då är det viktigaste för mig att få sakerna utreda. Jag brukar då sätta mig och prata med någon, antingen kan det vara en kollega eller så kan det vara någon som arbetar med samtalsterapi eller liknande. Just nu är det stressigt för mig och jag borde egentligen inte vara särskilt stressad men jag kan inte låta bli det. Det behövs en stund där jag får koppla av och släppa allting, för jag ska inte vara stressad. Därför tror jag att massage kommer vara den absolut bästa lösningen så jag ska på frukostrasten kolla om det finns en ledig tid för massage i Stenungsund i eftermiddag.  


Kommentarer är stängda.